NV Projectbouw | Projectcoör­dinatie

Projectcoör­dinatie

Als je een stressvrije bouwervaring wilt, kun je vertrouwen op de uitgebreide kennis van NV projectbouw projectcoördinatie! We begeleiden je gedurende het hele proces.

waarom

Meerwaarde

Met projectcoördinatie kun je genieten van een bouw- of verbouwproces zonder zorgen, en tegelijkertijd profiteren van de toegevoegde waarde die het met zich meebrengt. Een ervaren projectcoördinator neemt alle taken en verantwoordelijkheden op zich, gebaseerd op hun uitgebreide expertise in de bouwsector.

Hierdoor kun jij ontspannen aan je project beginnen, wetende dat alles professioneel wordt begeleid en dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Stappenplan

Voorbereiding

We analyseren en berekenen de meest rendabele oplossing voor het project. Daarnaast voeren we een ontwerp- en rendabiliteitsstudie uit. We begeleiden je bij het verkrijgen van de stedenbouwkundige vergunning en stellen een gedetailleerd budget op.

Bouwen

We zorgen voor een volledige coördinatie van de bouw. Dit omvat de planning en opvolging van het budget. Onze rol is ervoor te zorgen dat alle aannemers naadloos samenwerken. We regelen ook de benodigde aansluitingen voor elektriciteit, gas en internet. Bovendien zorgen we ervoor dat de realisatie voldoet aan de EPB-normen.

Afwerking

We streven naar een uitstekend afwerkingsniveau. Onze diensten omvatten onder andere standaard vloerverwarming, een mooie keuken, hoogwaardige afwerking van de badkamer en vloerbekleding. We begeleiden je persoonlijk bij het nemen van moeilijke keuzes gedurende dit proces.

Verkoop

Als u dat wenst, kunnen we ook de verkoop van het project via een immobiliënkantoor voor u regelen. We werken samen met ervaren professionals die de beste aanpak zullen bepalen en een correcte verkoopprijs vaststellen.

Waarom kiezen voor ons

Vlekkeloze timing
Jaren ervaring
Kwaliteit
Goede opvolging

Een project ontwikkelen zonder zorgen?

We helpen u graag persoonlijk verder!